SHANXI COLORSHINE CHEMICAL INDUSTRY CO.,LTD

SHANXI COLORSHINE CHEMICAL INDUSTRY CO.,LTD

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: COLORSHINE
Jaarlijkse omzet: US$ 50 Billin - US$ 150 Bill
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
Is Chemisch de Industrieco. van Shanxicolorshine, Ltd een ISO-Verklaarde gemoderniseerde chemische onderneming in de inzameling van R&D, productie en verkoop. Ons bedrijf concentreert zich op de productie, de verkoop en de dienst voor Optische poetsmiddelen, Kleurstoffen en Zwartsel, fijne chemische producten en tussenpersonen, die wijd in detergens, papierfabricage, de textiel, rubberindustrie, de medische industrie, verven, drukinkten en enz. worden gebruikt.

 

Het hoofdkwartier van ons bedrijf is gebaseerd in Linfen-Stad, Shanxi-Provincie. Wij vestigen technische samenwerking met Linfen-de Universiteit van Technologie, en vervaardigingsproducten volgens de eisen van verschillende klanten om de vraag van de markt te vervullen.

 

Behalve professioneel R&D-team, heeft onze fabriek productie en het testen materiaal om vooruitgegaan en post-verwerkt de producten te testen, te mengen om de hoogte te verzekeren - kwaliteit.

 

Met diepgaande chemiekennis en rijke ervaring, kan ons commercieel team professionele technische ondersteuningen volgens de vraag van klanten aanbieden. Tot nu worden onze producten uitgevoerd naar Japan en Zuid-Korea, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en met succes in Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en andere Europese markten
Certificaat
Standaard:9001
Aantal:02116r11261543m
Uitgiftedatum:2016-10-21
Vervaldatum:2019-10-20
Scope / Range:Chemicals
Uitgegeven door:MANAGE SYSTEM
Standaard:24001
Aantal:02116r11261n99m
Uitgiftedatum:2017-01-11
Vervaldatum:2019-01-10
Scope / Range:Chemicals
Uitgegeven door:MANAGE SYSTEM
Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language